Podcast for Britannia Hotel

Femstjerners

Vi er ekstremt stolte av å kunne publisere at Mediastorm produserer Britannia Hotels “Femstjerners” podcast. Programleder er hotelldirektør Mikael Forselius og med seg har han Executive Head Chef, Christopher Davidsen fra Speilsalen og vindirektør Henrik Dahl Jahnsen, i tillegg til aktuelle gjester i hver episode.

Det er de gode historiene bak hotellet, folkene som jobber der og ikke minst fagkunnskapen Britannia vil by på i podcasten. Dette er en naturlig fortsettelse etter TVNorges/Discovery+ tv-serie om Britannia Hotel fra 2021.

For Mediastorm as er dette en unik mulighet til å vise fram en av hovedsatsningsområdene våre, sammen med et av de ypperste hotellene i Europa.
Episodene produseres både som podcast som distribueres i de fleste strømmetjenester, men blir også skutt som fullverdig video-produksjon og kan da sees på Britannia Hotels YouTube-kanal.

Speilsalen som tv/podcast-studio. Foto: Stian Engh-Halstvedt for Mediastorm as

Det er en viss aura og storhet man opplever når man parkerer foran Britannia Hotel og doorman møter deg. Podcasten skal ta lytteren og seeren på innsiden av dette utrolig flotte hotellet, slik at alle kan bli mer kjent med folkene og stedet. Det at hotellet ønsker å vise innsiden på denne måten synes vi er veldig interessant og spennende.

Mediastorm as er svært takknemlig for hva denne muligheten kan gi oss, og den gir oss allerede en skikkelig start, også utenfor vår egen region. Den gir også en mulighet til utvikling teknisk og faglig sett, samt en potensiell stor markedsverdi.
En stor takk til hotelldirektør Mikael Forslius, Director Of Marketing & Communication Peter Andrè Gjerde samt alle andre involverte i prosjektet.

Mikael Forselius, Christopher Davidsen og Henrik Dahl. Foto Stian Engh-Halstvedt for Mediastorm as

Følg Britannia sin YouTube-kanal her!
Følg ellers Britannia hotels “Femstjerners” podcast på Spotify, eller andre strømmetjenester.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.