Toyota Slettum Bil as

Toyota Slettum samarbeid

Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at vi inngår en langsiktig avtale med Toyota Slettum Bil as. Avtalen går ut på å produsere innhold for kundens mediekanaler, samt å bidra til at Toyota Slettum Bil fortsetter å være framtidsrettet og innovativ.

Målet for vår kunde er å kunne vise hvilke verdier de står for, vise hvem de er, og til å bry seg om sine kunder.
I 2022 kan man gjøre dette på mange måter, men samtidig gjelder det å faktisk ha oversikt på hvilke verktøy og framgangsmåter man skal og kan bruke og også hvordan være effektiv på samme tid. Det gjelder altså om å finne balansen mellom hva som ønskes sagt og gjort, og det som er reellt mulig å gjennomføre og hva som lønner seg.

Toyota Slettum Bil har alltid vært opptatt av å være en positivt og synlig bilforhandler med en sterk forankring på de mindre stedene i Fjellregionen.
Vår største fokus er på våre kunder og våre ansatte og vi ønsker derfor å bli oppfattet som en trygg og god forhandler med «kjærlighet til kvalitet» som vår ledestjerne. En bilforhandler våre kunder og ønsker å besøke når behovet er til stede.

Vi har alltid ønsket å fremstå som en innovativ og fremtidsrettet bilforhandler og også fremstå slik i dagens mediekanaler.

Når vi nå velger å knytte et tett samarbeid med Mediastorm AS er det nettopp for å fortsette arbeidet med å utvikle selskapet til å fremstå som nyskapende og innovative.
For å sikre hva vi ønsker å fremstå som, ble det derfor lett å velge kompetansen og mulighetene som ligger i Mediastorm og Kurt. Vi er utålmodige til å se hva dette samarbeidet kan medføre av positiv oppmerksomhet og utvikling for Toyota Slettum Bil AS” sier daglig leder Henrik Raaden Slettum.

Mediastorm takker igjen for tilliten. Det betyr så ekstremt mye at næringslivet har trua. Toyota Slettum Bil as har tidligere også vist at de har trua, så dette gleder vi oss veldig til!