I løpet av de tre månedene siden Mediastorm ble stiftet i mai, har vi opplevd svært positiv respons fra næringslivet og en stor etterspørsel etter innhold som film, lyd og tekst.
Det er vi veldig glade for, og vi er takknemlige for at næringsaktører i og utenfor regionen har valgt Mediastorm som leverandør.

Vi ønsker nå Anders Wilmann velkommen til hos oss. Han vil være vår ansvarlige klipper, men også den som skal drive fram prosjekter i Oslo, som da blir vår Oslo-avdeling.
Du finner gjerne Anders Wilmann i en underlig stilling i klatreveggen eller når han driver med yoga. Under et besøk på Røros lot han seg bergta og her fant han fred etter å ha jobbet i Reality Tv, bla som klipper på Paradise Hotel.
Etter noen år i bergstaden, kalte landeveien. Anders flyttet ut av huset og inn en bobil, der han og familien levde livet som nomader rundt om i Europa før turen tilslutt endte i hjemlige trakter.
Anders har lang erfaring som kameramann og klipper. Han er vårt solide “one man band” i hovedstaden der han tar seg av de lokale produksjonene, i tillegg til å være hovedklipper for alt som produseres i Mediastorm.

Lurer du på hvordan du kan gjøre din bedrift mer synlig med målrettet innholdsproduksjon?
Ta kontakt med oss!, eller finn ut mer om oss her!

%d