Mediastorm signerer avtale med Ren Røros Digital

Ren Røros Digital har valgt Mediastorm til å bistå med å bli mer synlig og til stede overfor kunder og for å innta en tydeligere posisjon i markedet. Fra september 2022 har Mediastorm levert innhold til digitale flater som sosiale medier og hjemmeside. Vi produserer innhold i form video, bilder og tekst for bruk i ulike kanaler, i tillegg til at vi drifter deres sosiale medier og nyhetsbrev.

– Vi er naturligvis svært stolte over å bli valgt som leverandør til denne jobben av en så kompetent og progressiv kunde, og vi er i full gang med å videreføre det langsiktige prosjektet med å utvikle og produsere innhold som skaper engasjement og interesse. Dette er helt i kjernen av det vi driver med, sier daglig leder Kurt Näslund i Mediastorm

RR Digital hadde et ønske å jobbe mer målrettet for økt kundetilfredshet. Det ønsker de å gjøre gjennom et regelmessig nyhetsbrev knyttet til aktivitet i sosiale medier der de kan informere om sine tjenester.

– For oss er det viktig å ha en lokal og dyktig samarbeidspartner som er lett tilgjengelig når vi trenger dem. Vi kjenner kompetansen til Mediastorm godt og vi gleder oss til samarbeidet videre med dem, sier Unn Nymoen, avdelingsleder i salg og marked i Ren Røros Digital.   

Ren Røros Digital er et datterselskap av Ren Røros.

Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle.

­­­­­­­Ren Røros Digital leverer bredbånd og TV med Ren underholdning fraTelia og tilleggstjenester som hører naturlig inn under disse områdene. Ren Røros Digital har mange privatkunder, borettslag og bedrifter som de er svært opptatt av å gi den beste kundeopplevelsen til, og målet er å være den foretrukne samarbeidspartneren til privat- og bedriftskunder.  Til bedriftsmarkedet tilbyr Ren Røros Digital bl.a. Microsoft 365 tjenester, IaaS og IT-drift.

%d