Vi ønsker nå Augustus Moltubakk velkommen til oss. Augustus har siden ungdomsskolen dokumentert sine utallige turer i naturen gjennom film og foto. Denne interessen har ført til en sterk lidenskap og et blikk for detaljer.

Augustus er utdannet utmarksforvalter fra Høgskolen Innlandet men har de seneste årene fokusert mot å jobbe med film. Der har han jobbet frilans som kameramann på ulike prosjekter for kunstnere og produksjonsselskap. 

Augustus er en naturens mann og har inntil nylig vært ambassadør for Lars Monsen Gear og er ikke uvanlig å finne under ei furu ved siden av et varmt bål. Naturen og kjærligheten har forøvrig fått han til fast bosted i Dalsbygda, noe som harmonerer med hans interesse for friluftsliv. 

Vi er glade for å få Augustus med på laget og ser frem til å sette i gang samarbeidet! 

Her er en smakebit på hva Augustus har gjort eller vært med på tidligere:

Lurer du på hvordan du kan gjøre din bedrift mer synlig med målrettet innholdsproduksjon?
Ta kontakt med oss!, eller finn ut mer om oss her!

%d