Hjem

 • Åge Aleksandersen Turnè 2023

  Åge Aleksandersen Turnè 2023

  Mediastorm as har vært så heldig å få samarbeide litt med hele Norges Åge Aleksandersen!

  Vårt samarbeid med Britannia og deres “Femstjerners podcast” gjorde at vi også kom i kontakt med Åge og teamet rundt turneen de skal ut på i sommer.
  Undertegnede har god kjennskap til Åge og Sambandet, så det var veldig gledelig at man kunne bli med på å skape litt promotion også her.

  Vi har vært med i skrivestua til Åge, hvor han forteller om arbeidet som kreves for å stable en slik turnè på beina, om musikken og om samarbeidet med teamet sitt.
  Snart er det øving og direkte forberedelser før turneen starter, og vi er med og dokumenterer, slik at man kan få et lite innblikk “bakom” turnèforberedelsene.

  Husk for all del å få med deg Åge og Sambandet denne sommeren. Billetter skaffer du her!

  Foto: Mediastorm as / 2023

 • Hvem er du, podcast sesong 3!

  Hvem er du, podcast sesong 3!

  Rørosregionen Næringshage fortsetter sin “Hvem er du – en podcast fra Rørosregionen Næringshage”, nå i sesong 3!

  Nytt av året er at alle episoder blir å finne som fulle video-podcasts!
  Video-episdene blir å finne både på Rørosregionen Næringshage sine hjemmesider og på YouTube. Alle episder er ellers som vanlig tilgjengelige på Spotify, Apple, Google og alle andre steder du normalt sett lytter på podcast.

  Først ut: Episode 17 Bente Bakos:

  “En glede å introdusere ny daglig leder i næringshagen, Bente Bakos, i 2023 sin første episode.  Som tidligere spesialrådgiver i Forskningsrådet, har Bente et strategisk blikk, og ser koblinger utover det regionale og nasjonale.  

  Med oppvekst i en flyplassfamilie, er Bente vant til å se opp og ut, noe som har sendt Bente videre til både Sverige, Bodø, Texas, Oslo, Brussel og nå til Røros”

  Se og lytt til episoden her!

 • Rådhuset Vingelen

  Rådhuset Vingelen

  En av de første som viste oss tillit var Rådhuset Vingelen, som trengte foto til sin nye nettside!

  Nettsidene for Rådhuset Vingelen er produserte av Haus. Vår jobb var å presentere de ansatte, samt skape miljøbilder som viser de faktiske personene i arbeidssituasjoner. Slike oppgaver er noe vi liker veldig godt å gjøre og vi takker igjen så mye for at vi ble spurt.

  Rådhuset Vingelen søker nå etter flere ansatte, les mer her!

 • Ren Røros Digital

  Ren Røros Digital

  Mediastorm signerer avtale med Ren Røros Digital

  Ren Røros Digital har valgt Mediastorm til å bistå med å bli mer synlig og til stede overfor kunder og for å innta en tydeligere posisjon i markedet. Fra september 2022 har Mediastorm levert innhold til digitale flater som sosiale medier og hjemmeside. Vi produserer innhold i form video, bilder og tekst for bruk i ulike kanaler, i tillegg til at vi drifter deres sosiale medier og nyhetsbrev.

  – Vi er naturligvis svært stolte over å bli valgt som leverandør til denne jobben av en så kompetent og progressiv kunde, og vi er i full gang med å videreføre det langsiktige prosjektet med å utvikle og produsere innhold som skaper engasjement og interesse. Dette er helt i kjernen av det vi driver med, sier daglig leder Kurt Näslund i Mediastorm

  RR Digital hadde et ønske å jobbe mer målrettet for økt kundetilfredshet. Det ønsker de å gjøre gjennom et regelmessig nyhetsbrev knyttet til aktivitet i sosiale medier der de kan informere om sine tjenester.

  – For oss er det viktig å ha en lokal og dyktig samarbeidspartner som er lett tilgjengelig når vi trenger dem. Vi kjenner kompetansen til Mediastorm godt og vi gleder oss til samarbeidet videre med dem, sier Unn Nymoen, avdelingsleder i salg og marked i Ren Røros Digital.   

  Ren Røros Digital er et datterselskap av Ren Røros.

  Ren Røros skal bidra til utvikling av klimateknologi, fornybar energi og smarte løsninger i en mer digital og bærekraftig framtid for oss alle.

  ­­­­­­­Ren Røros Digital leverer bredbånd og TV med Ren underholdning fraTelia og tilleggstjenester som hører naturlig inn under disse områdene. Ren Røros Digital har mange privatkunder, borettslag og bedrifter som de er svært opptatt av å gi den beste kundeopplevelsen til, og målet er å være den foretrukne samarbeidspartneren til privat- og bedriftskunder.  Til bedriftsmarkedet tilbyr Ren Røros Digital bl.a. Microsoft 365 tjenester, IaaS og IT-drift.

 • Mediastorm ansetter i Oslo

  Mediastorm ansetter i Oslo

  I løpet av de tre månedene siden Mediastorm ble stiftet i mai, har vi opplevd svært positiv respons fra næringslivet og en stor etterspørsel etter innhold som film, lyd og tekst.
  Det er vi veldig glade for, og vi er takknemlige for at næringsaktører i og utenfor regionen har valgt Mediastorm som leverandør.

  Vi ønsker nå Anders Wilmann velkommen til hos oss. Han vil være vår ansvarlige klipper, men også den som skal drive fram prosjekter i Oslo, som da blir vår Oslo-avdeling.
  Du finner gjerne Anders Wilmann i en underlig stilling i klatreveggen eller når han driver med yoga. Under et besøk på Røros lot han seg bergta og her fant han fred etter å ha jobbet i Reality Tv, bla som klipper på Paradise Hotel.
  Etter noen år i bergstaden, kalte landeveien. Anders flyttet ut av huset og inn en bobil, der han og familien levde livet som nomader rundt om i Europa før turen tilslutt endte i hjemlige trakter.
  Anders har lang erfaring som kameramann og klipper. Han er vårt solide “one man band” i hovedstaden der han tar seg av de lokale produksjonene, i tillegg til å være hovedklipper for alt som produseres i Mediastorm.

  For å styrke og øke innholdsproduksjonen ytterligere, har Mediastorm ansatt Trond Haugan som tekstforfatter. For Mediastorm er det svært positivt å få en tekstforfatter med bred og allsidig erfaring med på teamet. Trond har som selvstendig næringsdrivende i en årrekke levert tekstinnhold til kjente merkevarer i tillegg har han erfaring fra filmarbeid. Denne kompetansen tar han med seg inn i Mediastorm med mål om å levere enda bedre innholdsproduksjon til alle kanaler for å gjøre eksisterende og nye kunder mer synlig.

  Lurer du på hvordan du kan gjøre din bedrift mer synlig med målrettet innholdsproduksjon?
  Ta kontakt med oss!, eller finn ut mer om oss her!

 • Destinasjon Røros velger Mediastorm

  Destinasjon Røros velger Mediastorm

  Mediastorm er svært stolte og glade for at Destinasjon Røros har inngått avtale med oss.

  Destinasjon Røros er hovedansvarlig for salg og markedsføring av Rørosregionen som reisemål og er et felles destinasjonsselskap for kommunene Alvdal, Tynset, Tolga, Os og Røros.
  Destinasjon Røros har medlemsbedrifter som driver med aktiviteter Nord-Østerdalen i Innlandet, sør i Trøndelag i og i Funäsdalen i Sverige.

  Mediastorm skal levere innhold til destinasjonens hjemmesider og sosiale mediekanaler. I tillegg vil Mediastorm ha ansvar for digital distribusjon av innholdet. Det innebærer at vi vil drifte Destinasjon Røros sine sosiale medier – destinasjonsselskapets tilstedeværelse og aktiviteter på Facebook og Instagram.
  Det er med en viss ærefrykt vi går løs på oppgaven med å løfte frem Rørosregionen, og vi gleder oss veldig til samarbeidet med Destinasjon Røros.

  Bli bedre kjent med Destinasjon Røros på Facebook og Instagram

  Foto: Tom Gustavsen

 • Toyota Slettum Bil as

  Toyota Slettum Bil as

  Vi er veldig stolte av å kunne annonsere at vi inngår en langsiktig avtale med Toyota Slettum Bil as. Avtalen går ut på å produsere innhold for kundens mediekanaler, samt å bidra til at Toyota Slettum Bil fortsetter å være framtidsrettet og innovativ.

  Målet for vår kunde er å kunne vise hvilke verdier de står for, vise hvem de er, og til å bry seg om sine kunder.
  I 2022 kan man gjøre dette på mange måter, men samtidig gjelder det å faktisk ha oversikt på hvilke verktøy og framgangsmåter man skal og kan bruke og også hvordan være effektiv på samme tid. Det gjelder altså om å finne balansen mellom hva som ønskes sagt og gjort, og det som er reellt mulig å gjennomføre og hva som lønner seg.

  Toyota Slettum Bil har alltid vært opptatt av å være en positivt og synlig bilforhandler med en sterk forankring på de mindre stedene i Fjellregionen.
  Vår største fokus er på våre kunder og våre ansatte og vi ønsker derfor å bli oppfattet som en trygg og god forhandler med «kjærlighet til kvalitet» som vår ledestjerne. En bilforhandler våre kunder og ønsker å besøke når behovet er til stede.

  Vi har alltid ønsket å fremstå som en innovativ og fremtidsrettet bilforhandler og også fremstå slik i dagens mediekanaler.

  Når vi nå velger å knytte et tett samarbeid med Mediastorm AS er det nettopp for å fortsette arbeidet med å utvikle selskapet til å fremstå som nyskapende og innovative.
  For å sikre hva vi ønsker å fremstå som, ble det derfor lett å velge kompetansen og mulighetene som ligger i Mediastorm og Kurt. Vi er utålmodige til å se hva dette samarbeidet kan medføre av positiv oppmerksomhet og utvikling for Toyota Slettum Bil AS” sier daglig leder Henrik Raaden Slettum.

  Mediastorm takker igjen for tilliten. Det betyr så ekstremt mye at næringslivet har trua. Toyota Slettum Bil as har tidligere også vist at de har trua, så dette gleder vi oss veldig til!

 • Rørosregionen Næringshage

  Rørosregionen Næringshage

  Rørosregionen Næringshage har tidlig vist oss tillit og trua. De ønsket å gjøre dypdykk innen næringslivet i form av podcasten “Hvem er du?”, slik at folk kunne få et unikt innblikk folk som utvikler, jobber og driver næringslivet på Røros

  Totalt sett finnes det nå 11 episoder av “Hvem er du?” og vi fortsetter å produsere sesong 2 i vårt studio i Mjølbua på Røros. De 10 første ble innspilt hos Ren Røros Frontal. Lytt gjerne på en av episodene her:

  V brker en komplett multikamera-løsning bestående av Blackmagic Design 6K Pro kameraer, Shure SM7B-mikrofoner og miksere for lyd og bilde fra bl.a Behringer, Rode og Blackmagic Design. Denne studioløsningen benyttes også som et mobilt “studio” for våre eksterne kunder, slik som Britannia Hotel

 • Portraitstyle

  Portraitstyle

  Det å ta portrettbilder er noe jeg synes blir mer og mer moro! Ansikter, øyne og karakteristiske trekk er noe som inspirerer meg veldig, og som er viktig både på film og for foto.

  Jeg hadde et lite mål om å produsere noen portretter som har en viss “touch”, og nå er dette blitt realitet. Snart henger de på veggen på Mediastorm, slik at de som kommer innom kan se de på aluminiumsplater. Inntil da ligger det et galleri her!

  Stor takk til Christin Murberg Krogh, Jonas Jansen Ramsfjell, Joe Hage og Hilde Myhren!

  Har DU behov for portrettfoto, ansattefoto eller annen type foto? Ta kontakt med oss!

  Portraitstyle Jonas
  Portraitstyle Christin
  Portraitstyle Christin
  Portraitstyle Joe
  Portraitstyle Joe
  Portraitstyle Hilde
  Portraitstyle Hilde

 • Podcast for Britannia Hotel

  Podcast for Britannia Hotel

  Vi er ekstremt stolte av å kunne publisere at Mediastorm produserer Britannia Hotels “Femstjerners” podcast. Programleder er hotelldirektør Mikael Forselius og med seg har han Executive Head Chef, Christopher Davidsen fra Speilsalen og vindirektør Henrik Dahl Jahnsen, i tillegg til aktuelle gjester i hver episode.

  Det er de gode historiene bak hotellet, folkene som jobber der og ikke minst fagkunnskapen Britannia vil by på i podcasten. Dette er en naturlig fortsettelse etter TVNorges/Discovery+ tv-serie om Britannia Hotel fra 2021.

  For Mediastorm as er dette en unik mulighet til å vise fram en av hovedsatsningsområdene våre, sammen med et av de ypperste hotellene i Europa.
  Episodene produseres både som podcast som distribueres i de fleste strømmetjenester, men blir også skutt som fullverdig video-produksjon og kan da sees på Britannia Hotels YouTube-kanal.

  Speilsalen som tv/podcast-studio. Foto: Stian Engh-Halstvedt for Mediastorm as

  Det er en viss aura og storhet man opplever når man parkerer foran Britannia Hotel og doorman møter deg. Podcasten skal ta lytteren og seeren på innsiden av dette utrolig flotte hotellet, slik at alle kan bli mer kjent med folkene og stedet. Det at hotellet ønsker å vise innsiden på denne måten synes vi er veldig interessant og spennende.

  Mediastorm as er svært takknemlig for hva denne muligheten kan gi oss, og den gir oss allerede en skikkelig start, også utenfor vår egen region. Den gir også en mulighet til utvikling teknisk og faglig sett, samt en potensiell stor markedsverdi.
  En stor takk til hotelldirektør Mikael Forslius, Director Of Marketing & Communication Peter Andrè Gjerde samt alle andre involverte i prosjektet.

  Mikael Forselius, Christopher Davidsen og Henrik Dahl. Foto Stian Engh-Halstvedt for Mediastorm as

  Følg Britannia sin YouTube-kanal her!
  Følg ellers Britannia hotels “Femstjerners” podcast på Spotify, eller andre strømmetjenester.